Welkom Kiri

Welkom lieve Kiri, op je nieuwe plekje waar je samen met de andere oudjes hopelijk nog een flink aantal jaar van je oude dag mag genieten!  Nu nog eventjes alleen in de wei, zodat je rustig kunt wennen aan je nieuwe thuis, maar er wordt al flink geroepen naar de overkant waar jou nieuwe vrienden staan. Maandag mag je kennismaken, ben benieuwd wie jou beste maatjes in de kudde gaan worden.
Kiri heeft haar eigen adoptiefamilie, en zij hebben dan ook een verhaaltje geschreven om haar voor te stellen. …….
Hallo allemaal, 
Wij stellen graag Kiri aan jullie voor. Kiri is een hele lieve merrie van 25 met een ‘kleine’ gebruiksaanwijzing. Ze staat ingeschreven in het KWPN register, maar ook in het Oldenburg stamboek. Ze is voor een deel nog Engels Volbloed en heeft hierdoor ontzettend veel energie, waardoor ze soms een echte heethoofd kan zijn. Maar nu ze wat ouder is, wordt ze steeds rustiger en makkelijker. Ondanks haar pittige temperament is ze altijd een hele lieve merrie geweest met een karakter van goud. 
Ze heeft haar hele leven goed gewerkt en ook een aantal jaren met dressuurwedstrijden meegedaan t/m M2 niveau. Hierna heeft ze nog gediend als leerpaard op een manege in Zeeland. Helaas heeft ze de laatste jaren een paar keer een blessure gehad, die door haar oudere leeftijd niet meer wil herstellen zoals het zou moeten. Ze is verder wel super gezond en heeft nog veel energie, maar het been blijft toch wel erg stijf. 
Hierdoor kon ze in de manege waar ze stond ook niet meer echt functioneren en zou ze afgemaakt worden. De manage eigenaar heeft dit aan ons voorgelegd en gevraagd of we mogelijk een andere oplossing voor het paardje konden vinden
Om deze reden hebben we besloten dat de tijd is gekomen om haar van haar oude dag te laten genieten en gelukkig had de Stichting ManegePensioenpaardenfonds een plekje voor onze Kiri. Ze zal lekker elke dag de wei op gaan, waardoor ze toch de nodige beweging zal hebben, maar verder zal ze niet meer bereden worden en haar been dus niet meer belast. 
Nu is het haar beurt om heerlijk te genieten op de weide met andere paarden.
Wij zijn daarom erg blij dat we kennis hebben kunnen maken met stichting manegepensioenpaardenfonds. En dat we dankzij hen de mogelijkheid hebben gevonden om ons oudje te laten genieten van haar pensioen. 
kiri-blog

Vriend worden van de stichting?

Wilt u donateur/vriend van de Stichting worden? Heel fijn! U kunt ervan op aan dat uw bijdrage volledig wordt gebruikt voor de verzorging van onze oude vrienden. Download onze folder inclusief machtigingsformulier via deze knop.