Shiatzu Verwennerij voor onze Paarden

Shiatzu Verwennerij voor onze Paarden

Shiatzu Verwennerij voor onze Paarden

Gisteren werden onze paarden heerlijk verwend door de cursisten van de Shiatzu-workshop! 🌞🐴 Onder een stralend zonnetje en met de deskundige begeleiding van Margreet van Alona, leerden de deelnemers de basisbeginselen van Shiatzu.

Een Dag vol Leren en Ontspanning

De dag begon met een oefensessie op elkaar, zodat iedereen de techniek goed onder de knie kreeg. Toen de basis eenmaal duidelijk was, was het tijd om onze paarden te behandelen. De 13 cursisten gaven hun nieuwe kennis door met zachte handen en liefdevolle aandacht. Het resultaat? Zeer ontspannen paarden aan het einde van de dag!

Een Actie vol Betekenis

Margreet organiseerde deze actie speciaal om onze stichting te ondersteunen. Het enthousiasme was enorm, en de beschikbare plekken waren dan ook snel volgeboekt. Het mooie is dat de volledige opbrengst van de workshop aan onze stichting is geschonken. En alsof dat nog niet genoeg was, verdubbelde Dierenlot deze opbrengst vanwege het geweldige initiatief!

Onze Dankbaarheid

We zijn ontzettend dankbaar voor de steun en inzet van iedereen die betrokken was. De liefde en zorg voor onze paarden straalde door alles heen. Dankzij jullie kunnen wij onze missie voortzetten en onze dieren de beste zorg geven die ze verdienen.

Bekijk de foto’s van deze prachtige dag en geniet mee van de ontspannen en blije gezichten van onze paarden en cursisten. Samen maken we een verschil!