Vrienden van de stichting

Vrienden van de stichting

De bedrijven die hier genoemd zijn, sponsoren onze paarden en de stichting. Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage! Klik op een logo om naar de desbetreffende website te gaan, zodat je kunt zien wat deze bedrijven doen.

Uw paardentrailer specialist in de regio

Woont u in Brabant en wilt u een paardentrailer kopen of een paardentrailer huren? Kom dan naar Aanhangwagens West-Brabant.

In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment aan paardentrailers en aanhangwagens.

Ook een aanhanger kopen of aanhangwagen huren kan bij ons.

Kom gerust een langs in de showroom in Roosendaal.

Persenal Relocation
the personal approach for all relocation issues.

Over ons

Reliable network, trusted suppliers, experienced consultants. Keeping up with a changing market. Lees verder…

Corzaan Consultancy B.V.

Corzaan Consultancy

Corzaan Consultancy is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in project-en interim-management binnen de ICT sector.Hoewel jong en dynamisch kan Corzaan Consultancy toch bogen op een jarenlange ervaring die terug gaat tot eind zeventiger jaren.Vanaf dat tijdstip tot heden zijn meerdere grote en kleinere projecten zowel binnen de overheid, semi-overheid als in de particuliere sector, succesvol afgerond

Lees verder…

Dierendonatie

Dierendonatie.nl

Stichting DierenDonatie.nl biedt als stichting een crowdfunding platform voor dierenprojecten. Crowdfunding is, heel kort gezegd, een beroep doen op mensen (de crowd) voor het financieren van projecten. In het geval van Stichting DierenDonatie.nl gaat het om het financieren van projecten voor dierenopvangcentra en andere stichtingen die zich bezighouden met dierenwelzijn. Donateurs kiezen zelf welk project ze willen financieren en hoeveel ze daar aan willen bijdragen.
Een dierenopvangcentrum of dierenstichting kan een project insturen naar Stichting DierenDonatie.nl. Daar zijn géén kosten aan verbonden. Zodra een project door ons is goedgekeurd, plaatsen wij het op de website. Donateurs doneren vervolgens een bedrag via iDeal. Zodra het project behaald is en de bestelling geleverd, staan de resultaten in de nieuwsbrief, op de Facebookpagina van DierenDonatie.nl en op deze website.

Lees verder…

Horselifestyle tv

Over ons

Celebrating the horse in all his magnificent and amazing facets, we set out to create a service dedicated to this unique animal.
Horse Lifestyle was created with the aim of gathering the best the horseworld has to offer and sharing it with the world. So we gathered films, series, books and magazines for you to enjoy. Uniting all corners of the horseworld in one place

Lees verder…

Paardendekenwasserij Balans

Balans Paardendekenwasserij & reparatie

Stichting Dierenlot

Over ons

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of organisaties in het land die zich met het redden van dieren bezig houden, zoals de dierenambulances.Lees verder…

Balans Paardendekenwasserij & Reparatie

Over ons

Zijn je paardendekens vies en wil je deze laten wassen door een specialist ?

Paardendekenwasserij Balans wast al je paardendekens, zij beschikken over apparatuur waarmee de paardendekens behandeld worden.

Tevens is het mogelijk om al uw paardendekens waterafstotend te laten maken en repareren.Lees verder…

Monique Dorst
Coaching voor hippische ondernemers

Over ons

Coaching voor hippische ondernemers

Er is een transformatie nodig in de paardenwereld. Hoe succesvoller jouw bedrijf, hoe meer je daaraan kan bijdragen.

Als businesscoach speciaal voor welzijnsgerichte paardenprofessionals, help ik jou om makkelijker, zelfverzekerder en effectiever te ondernemen.Lees verder…

Onze overige sponsors

Anky van Grunsven te Erp
Fotografie Arnd Bronkhorst te Garderen
Rsv De Hoge Devel te Zwijndrecht

Paardenpraktijk west Brabant

Hoefsmederij Jurgen Tange
Le Cheval te Hoogerheide
Alona voor paard en mens te Roosendaal
Op de Bok te Heinkenszand
R.S.V de Scheldestad te Vlissingen
Manege Zutphen
Manege de Wittebrug te Den Haag

Ros Recycling overslag te Schiedam 

Goossens warmtetechniek

Sandra Holtrust ( logopediepraktijk Roosendaal )


Wilt u onze volgende sponsor worden?

Sponsoren kan op verschillende manieren. Carola vertelt u graag welke mogelijkheden er zijn. Neem contact op om te informeren naar de verschillende pakketten die wij momenteel aanbieden.