Navarro

Navarro

Navarro

20-05-1995

Navarro is afkomstig van Maxime Osse

Navarro

Navarro

Jou komst op 6 december 2021, viel onverwacht samen met het overlijden van CeeCee, dus wat eigenlijk een hartstikke leuke dag had moet zijn viel voor jou een beetje in t water omdat we blij waren voor jou, maar ook verdrietig voor Ceecee, jullie hadden het volgens mij best met elkaar kunnen vinden!!

Jouw eigenaresse is jou zelf komen brengen, ze had al zoveel fijne verhalen gehoord over de stichting dat ze er alle vertrouwen in had dat jij op je 26e bij ons een oude dag zou kunnen krijgen zoals ze hem zelf al heel lang in gedachten had, maar waar tot nu toe geen gelegenheid voor was geweest.

Manegepaard, circuspaard, of politiepaard dat ben je nooit geweest, maar op een andere manier (als Grand prix paard) heb je toch altijd enorm hard gewerkt voor jou vrouwtje, door jou inzet heb je haar gebracht waar ze nu staat, met haar mooie carrière in de paardenwereld. Daar in ze jou enorm dankbaar voor en hoe kan ze dat beter tonen dan jou dat pensioen te gunnen wat ze in haar dromen voor jou voor zich ziet?

Wij vinden het enorm bijzonder omdat jouw vrouwtje dit jou gunt, gewoon nog een paar jaar genieten, lekker paard mogen zijn. Ravotten in de paddock in de winter, rollen in de modder want dat vindt je leuk, en heerlijk oude paarden bejaarden sprintjes trekken door de wei met soortgenootjes.

Genieten van groen gras onder je voeten en in je mond, niet ergens in Duitsland, Polen, Amerika, Spanje of ander vreemd land (je bent een echte wereldreiziger, en hebt meer stempels in je paspoort van t buitenland dan ik ooit zal hebben) maar gewoon in oer Hollands nieuw Vossemeer op de klei.

Direct toen je van de trailer stapte zagen we al dat jij prima in de groep zou passen, nieuwsgierig naar je nieuwe vrienden, gelijk tevreden met je stal, en de voercontainer direct goedgekeurd. Vriendelijk naar ons, en naar de andere paarden, en buiten in de paddock gelijk dikke mik met Remco en Varron, een potje stoeien daar ben je dus ook wel voor te vinden.

Welkom vent, we hopen dat je nog heel lang van je pensioen mag genieten.

Maxime Osse, je bent altijd welkom om je kanjer te bezoeken.

Adoptant is Max Equine bv Waalwijk.