Alex

Alex

Alex: Een Gelukkige Rust

Geboren: 10 mei 1991

Afkomstig van Manege, Horse & Country Club St. Hubert uit Kapellen (B)


Alex, wat een geluksvogel ben je als je jarenlang hebt mogen werken bij Manege St-Hubert Hoogboom! Vorig jaar kwamen Dadek en Isabelle langs om kennis te maken, en zij hebben direct na hun bezoek een pensioenspaarplan opgezet. Van elke les per paard gaat er een bedrag naar een potje voor het pensioen van hun paarden. Op die manier verdienen de paarden die daar werken hun eigen pensioen, zonder dat het de manege extra geld kost.

Dit mooie initiatief resulteerde niet lang daarna in een warm welkom voor Alex, een D-pony merrietje van 28 jaar. Bij haar aankomst werd Alex in een apart stukje wei gezet zodat ze rustig kon wennen aan haar nieuwe omgeving. Ze dook gelijk het gras in en voelde zich al snel thuis.

Nadat ze rustig kon wennen aan haar nieuwe omgeving, werd Alex al snel opgenomen in de grote kudde. Ze werd vrolijk ontvangen door de andere paarden, zonder gevechten of conflicten. Alex paste zich moeiteloos aan en vond haar plekje binnen de groep.

De mensen van de manege komen Alex jaarlijks opzoeken tijdens de ponykampen voor kinderen en de ponykampen voor de 35-plus dames. Zo blijft Alex altijd verbonden met haar oude thuis.

Welkom bij de stichting, Alex! En een hartelijk dank je wel aan alle lesklanten van Manege St-Hubert voor hun steun aan Alex’s welverdiende oude dag.


Dit zijn mijn donateurs:

Alex is geadopteerd door alle ruiters van de manege waar ze heeft gewerkt dankzij een spaarsysteem per les.