Black Jack

Black Jack

Welkom Black Jack: Een Nieuw Begin voor een Trouwe Vriend

Geboren op 1 maart 2001

Oorsprong: Manege De Hoge Devel

Black Jack’s Verhaal

Vandaag verwelkomen we met trots Black Jack, een paard dat jarenlang zijn beste beentje heeft voorgezet bij Manege De Hoge Devel. Black Jack, geboren op 1 maart 2001, heeft zijn carrière als manegepaard met veel inzet en zonder morren doorstaan, zelfs wanneer hij zich niet altijd geweldig voelde. Zijn loyaliteit en doorzettingsvermogen hebben hem geliefd gemaakt bij velen.

Een Welverdiend Pensioen

Door zijn harde werk en toewijding heeft Black Jack zichzelf soms voorbijgelopen. Gelukkig heeft Manege De Hoge Devel tijdig ingegrepen door hem minder te laten werken, hem voldoende rust te geven en hem diverse behandelingen te bieden. Toen hij onlangs weer een terugval had, werd snel besloten dat het tijd was voor zijn pensioen. Dit pensioen heeft hij meer dan verdiend.

Tijdens ponykampen, buitenritten en lessen in de bak heeft Black Jack talloze mooie herinneringen helpen creëren voor velen. Nu mag hij het stokje overdragen en zelf genieten met zijn mooie zwarte neus in het gras.

Een Nieuw Thuis

Het regelen van een pensioen voor Black Jack was niet eenvoudig. Kort daarvoor was er al geld ingezameld voor de prachtige Sterre, die ook met pensioen ging. Gelukkig kon Black Jack rekenen op de steun van een geweldige dame die zijn pensioen graag mogelijk wilde maken. Dankzij haar hulp is de eerste tijd overbrugd en hopen we dat er nog meer donateurs zullen bijdragen aan zijn welverdiende rust.

De Reis naar Zijn Nieuwe Thuis

Gisteren was de grote dag. Black Jack leek al ingeseind te zijn, want binnen twee minuten stond hij in de trailer te knabbelen aan de hooizak. Bij het opdraaien naar de snelweg hinnikte hij nog een keer als afscheid, of misschien wel als “tot ziens”, naar zijn oude collega’s. Vanaf daar reden we zijn mooie, hopelijk lange pensioen tegemoet.

Black Jack gedroeg zich als een keurige passagier in de trailer en was volledig op zijn gemak. Eenmaal aangekomen op zijn nieuwe vakantieadres, was hij vooral nieuwsgierig naar de andere pony’s en dook hij direct met zijn neus in het heerlijke gras en kruidenmengsel in de wei. Hij was gelijk ontzettend tevreden en dankbaar, een moment waar wij elke keer weer van genieten.

Bedankt aan Onze Donateurs

Voor iedereen die al een bijdrage heeft gedaan voor Black Jack’s oude dag of een donatieformulier heeft ingevuld: enorm bedankt namens een intens tevreden Black Jack. Ook willen we Monique Dorst en Marleen hartelijk bedanken voor het meedenken en bieden van deze geweldige oplossing voor Black Jack.

Steun Black Jack

We hopen dat Black Jack tijdens zijn carrière zoveel harten heeft gestolen dat de rest van zijn oude dag zorgeloos mag zijn. Elke kleine maandelijkse bijdrage is van harte welkom en maakt het mogelijk om meer paarden zoals Black Jack een fijne oude dag te bieden.

Welkom bij de Stichting Manegepaardenpensioenfonds, Black Jack!