Candy

Candy

Candy: Een Troostende Thuiskomst

Geboren: 21 april 1990

Afkomstig van een privé-eigenaar


Candy, wat een plotselinge verandering in jullie leven, van een zorgeloos bestaan op een pensionstalling tot een onverwachte opname in onze kudde. Samen met je dochter CeeCee genoot je van jullie dagen, gekoesterd door jullie eigenaresse en haar man. Voor jullie vrouwtje waren jullie de rustpunten, de bronnen van vreugde waar ze altijd terecht kon.

Toen jullie vrouwtje plotseling werd getroffen door een hersenbloeding, werd de routine van jullie leventje abrupt verstoord. Ondanks haar eigen zorgen bleef ze betrokken bij jullie en bij de stichting. Ze hielp mee aan het opzetten van een nieuwe website en stond altijd klaar om te ondersteunen. Jullie waren meer dan alleen paarden voor haar, jullie waren haar steun en toeverlaat.

Toen het noodlot toesloeg en jouw vrouwtje in coma belandde, werden jullie opgenomen in onze kudde, als een laatste eerbetoon aan haar zorg en liefde voor jullie. Het was een zware tijd, vol verdriet en zorgen, maar we wilden er alles aan doen om jullie de beste zorg te bieden, zoals zij dat zou willen.

Samen met je dochter Candy ben je opgenomen in onze kudde. Het was een spannende overgang, vooral voor jou met je hoefbeenkanteling. Maar met geduld en zorg hebben we jullie langzaam laten wennen aan het buitenleven, waar jullie van kunnen genieten zoals jullie gewend waren.

Hoewel Candy een privépaard is, hebben we een uitzondering gemaakt voor onze vriendin van de stichting. Gelukkig is ze inmiddels zoveel verbeterd dat ze zelf de kosten voor de verzorging kan dragen.

Welkom bij de stichting, Candy. We hopen dat we jou met je respectabele leeftijd nog lang mogen verwennen, en dat jouw vrouwtje jullie nog vaak mag komen opzoeken.


Dit zijn mijn donateurs:

Adoptante van Candy: Ellis Bogaards