Luna

Luna

Luna: Mijn Geliefde Leermeesteres en Trouwe Metgezel


Naam: Luna
Geboortedatum: 14-02-1995

Luna is meer dan zomaar een paard. Ze is mijn mentor geweest, mijn lerares in de kunst van het paardrijden en het begrijpen van deze majestueuze dieren.

Mijn reis met Luna begon na mijn eerste kennismaking met manegepaarden, waar ik werd betoverd door de schoonheid en gratie van deze edele wezens. Na het tragische verlies van Joost, een van de eerste paarden waar ik mee had gewerkt, besloot ik dat ik mijn eigen paard wilde en richtte ik de stichting op.

Luna was degene die me de weg wees. Na een paar mislukte pogingen om het juiste paard te vinden, vond ik haar – een zwarte parel die meteen mijn hart veroverde. Vanaf het moment dat ze de trailer afliep en recht naar me toe kwam, wist ik dat we voorbestemd waren om samen te zijn.

Samen hebben we de wereld verkend, door bossen gedwaald en elkaar vertrouwen gegeven. Luna leerde me galopperen, ze gaf me het gevoel van vrijheid en veiligheid op haar rug. Ze was mijn rots in de branding, altijd trouw en nooit falend.

Toen mijn leven drukker werd, verhuisde Luna naar een plek waar ze kon genieten van haar pensioen, omringd door andere oude vrienden. Maar mijn belofte aan haar blijft: ze zal altijd bij mij horen en ik zal altijd voor haar zorgen, zodat ze in vrijheid en gelukkig oud kan worden.

Luna, mijn leermeesteres, mijn vriendin, mijn metgezel – bedankt voor alles wat je voor me hebt betekend.


Luna, de wijze lerares en trouwe metgezel, voor altijd in mijn hart.