Qay

Qay

Qay: Een Stralende Ster in Onze Kudde


Naam: Qay
Geboortedatum: 26-05-1993
Adoptieouders: Fam. Godschalk

Qay is een speciale aanwinst in onze kudde, een ware levensgenieter ondanks de uitdagingen die hij heeft moeten doorstaan. Op zijn twintigste geniet hij volop van zijn pensioen, dartelend en genietend van het leven als paard.

Artrose dwong Qay tot rust, maar hij liet zich niet uit het veld slaan. Samen met zijn vaste maatjes, Misty en Gabber, staat hij stevig in zijn hoeven en straalt hij van levenslust. Zijn aanstekelijke enthousiasme en liefde voor aandacht maken hem geliefd bij iedereen die hem ontmoet.

Qay’s onvermoeibare geest wordt soms getest door auto-immuunziekte, waardoor hij kale plekken op zijn benen en buik heeft ontwikkeld. Maar met liefdevolle zorg en creativiteit hebben we een oplossing gevonden. Een speciaal ontworpen ‘broekspijp’, gemaakt door de handen van een liefdevolle moeder, beschermt zijn gevoelige huid tegen de zon en laat hem stralen als nooit tevoren.

Met zijn blauwe broekspijp galoppeert Qay als een ware diva door de wei, zijn glanzende vacht en vrolijke uitstraling trekken ieders aandacht. Hij is een bron van inspiratie voor ons allemaal, een voorbeeld van veerkracht en levenslust.

Dankzij zijn adoptieouders, Fam. Godschalk, en hun onvoorwaardelijke steun, is Qay omringd door liefde en zorg. Ze bezoeken hem regelmatig, verwennen hem met lekkernijen en knuffels, en laten hem zien dat hij voor altijd geliefd is.

Qay, onze stralende ster, we zullen er altijd voor zorgen dat je de liefde en zorg krijgt die je verdient, zolang je bij ons bent.


Qay, een inspiratie voor ons allemaal, een symbool van doorzettingsvermogen en liefde.

Qay