Sonny

Sonny

Welkom Sonny: Een Nieuw Avontuur Begint


Het was een onverwachte en snelle match toen we afgelopen week een telefoontje kregen over een pony die dringend behoefte had aan gezelschap. Het maatje van dit kleine zwarte ponytje was onlangs overleden, en ze voelde zich ontzettend eenzaam. Haar verzorgers wilden niets liever dan haar weer zien opfleuren, en daarom boden ze graag een plekje aan voor een lief oudje dat met pensioen mocht gaan. En zo kwam het dat Sonny, die bij Manege de Scheldestad in Vlissingen verbleef, een nieuwe thuis kreeg aangeboden voor haar welverdiende rust.

Gisteren was het zover: een ritje naar Vlissingen om Sonny bij haar nieuwe vriendin te brengen. De dames waren direct nieuwsgierig naar elkaar in de stal, en vanavond zullen ze elkaar verder leren kennen op het kleine weitje. Het ging allemaal zo vlot en soepel; Sonny voelde zich gelijk op haar gemak, alsof ze wist dat ze eindelijk haar rust had gevonden.

We zijn ontzettend dankbaar voor zulke lieve adresjes die oudere dieren een warm thuis bieden. Vandaag zullen Sonny en haar nieuwe vriendin samen het grote stuk wei gaan ontdekken, klaar voor nieuwe avonturen en volop genieten van hun pensioenjaren.

Welkom Sonny, bij Manegepaardenpensioenfonds, waar we onze oudere dieren koesteren en ze een gouden pensioen bieden. En dank aan Anneke Melse, waar Sonny mag genieten van haar welverdiende pensioen.


Sonny, een paar jaartjes ouder maar nog steeds vol levenslust, begint aan een nieuw avontuur van rust en geluk. Dank aan Manege de Scheldestad en Anneke Melse voor het warme welkom voor Sonny in haar pensioen.