Vesra

Vesra

Vesra

Welkom Vesra: Een Nieuw Begin bij de Stichting

Geboren op 9 april 2002

Oorsprong: RSV de Hoge Devel

Vesra’s Verhaal

Vandaag is een bijzondere dag, want onze lieve, dappere en grappige pony Vesra begint aan haar welverdiende pensioen. Na jarenlange trouwe dienst bij RSV de Hoge Devel, waar ze talloze ruiters heeft begeleid, is het tijd voor Vesra om te genieten van een rustige oude dag.

Een Hereniging met een Beste Vriendin

Het was de wens van velen om Vesra te herenigen met haar beste vriendin, Tante O, die sinds april met pensioen is en volop geniet van haar nieuwe leven. Gelukkig kon deze wens in vervulling gaan. Vanmorgen vroeg vertrokken we samen met Angela naar Zwijndrecht, waar Vesra’s verzorgsters haar liefdevol hadden opgepoetst, haar ingevlochten en verwend met lekkernijen en knuffels.

Een Nieuw Avontuur

Hoewel er blijdschap was over Vesra’s pensioen, was er ook verdriet bij het afscheid. Maar gelukkig is het geen definitief afscheid, want Vesra kan altijd bezoek ontvangen. Ze liep braaf mee van de stal naar de trailer, hoewel ze onderweg wel haar eigen ideeën had over de verhuizing. Met wat brokjes en een klein duwtje stapte ze uiteindelijk de trailer in. Tijdens de rit gedroeg ze zich voorbeeldig, nieuwsgierig naar haar nieuwe bestemming.

Een Hartverwarmende Ontvangst

Bij de stichting hebben we al meerdere keren paarden en pony’s herenigd na jaren van elkaar gescheiden te zijn. We verwachtten dus ook dit keer een kippenvelmoment wanneer Vesra en Tante O elkaar weer zouden zien. Echter, beide dames namen het allemaal heel nuchter op. Tante O, die al volop geniet van haar nieuwe thuis, en Vesra, die vooral geïnteresseerd was in het heerlijke gras, begroetten elkaar alsof ze elkaar nog maar gisteren hadden gezien.

Het voelde meteen heel natuurlijk aan, alsof ze er al jaren waren. Dit zorgde voor een ontspannen en warme introductie op hun nieuwe plek.

Een Fantastisch Nieuw Thuis

We hopen dat Vesra en Tante O nog lang mogen genieten van hun oude dag samen. We danken Ronald en Angela de Frel hartelijk voor het openen van hun hart en stal voor Vesra. Met haar voskleur en witte benen past Vesra perfect tussen hun eigen paarden.

Welkom bij de Stichting Manegepaardenpensioenfonds, Vesra!