Misty

Misty

Misty

Overleden: 04-10-2015

Het ene moment denk je dat je na t opruimen van de laatste spullen van de paarden 3 daagse even heerlijk op de bank kunt uitblazen van een paar hele drukke weken en t volgende moment sta je bij de oudjes in de wei, en helaas niet met een kist vol lekkers vanwege dierendag….. vanavond hebben we afscheid genomen van Misty. Ze was wat koliekerig, maar knapte vanmiddag toen ze omhoog was geholpen weer wat op, tot ze vanavond weer ging liggen en aangaf echt niet meer omhoog te willen komen… Voor ons en voor de dierenarts was het gelijk al duidelijk dat het goed was zo, in al die jaren dat ze bij de stichting was heeft er niet een keer een dierenarts bij haar moeten komen, ze had zo wel haar kwaaltjes en problemen door de Cushing, maar daar konden we haar bij ondersteunen en dan ging t prima.

Misty vanaf dag 1 had ze al een hekel aan geknuffel en gefrunnik, maar ook regen en kou daar moest ze totaal niets van hebben en dat liet ze merken ook.

Maar buiten in de wei, met t zonnetje op haar bol en in de buurt van haar maatje Sunny dan was ze in haar element.

Zij bepaalde wie wat waar en wanneer….. zo ook vandaag.

Ze heeft zelf haar moment uitgekozen, op een van de laatste mooie nazomer dagen van t jaar en zo zal dierendag altijd een beetje haar dag blijven…

Dank je wel Misty voor de jaren bij de stichting, je zult gemist worden, maar net als de vele anderen nooit vergeten.