Levi

Levi

LEVI

07-03-1993

Levi is afkomstig van een manege in Oss

Levi

Levi is geboren op 07-03-1993. En heeft als manegepaard menig ruiter het zand van dichtbij laten zien. Het manege werk beviel haar duidelijk niet en dat liet ze merken ook. Wat haar helaas nogal eens een schop, een klap of flinke haal met de zweep opleverde om haar een lesje te leren.

We hoeven niet uit te leggen dat dat haar geen goed heeft gedaan, geestelijk heeft ze daar een behoorlijke tik van gehad. Gelukkig was haar verzorgster op de manege dusdanig onder de indruk van dit paardje dat ze haar heeft overgenomen, en waar ze gewaardeerd werd. Wij hopen dat Levi bij ons nog een aantal jaren heerlijk kan genieten van haar oude dag. Zoals het een ouder paard toebehoort om lekker op de wei te kunnen genieten van dat groene gras samen met je oude vrienden in de kudde.

Levi heeft ook bij ons haar buien, zo vindt ze het verschrikkelijk als er dingen veranderen in haar leven.

Zodra een paard van stal wordt gewisseld, of als ze zelf een andere stal krijgt, of zelfs al de verandering van wei naar de paddocks is voor haar al een reden om echt een tijdje van slag te zijn.

Ze heeft niet zoveel zelf vertrouwen, maar ook als mens moet je bij Levi wel even wat meer je best doen dan aan komen met een wortel of appel.

Maar als ze eenmaal haar wantrouwen heeft overwonnen is t een schat van een paardje.

Gelukkig zijn wij niet zo snel onder de indruk van haar nukken en hopen we dat ze nog lang mag genieten met haar beste vriendje Mistral

Welkom Levi!

Dit zijn mijn donateurs

A.L. van Erp

A.H,. Krieger

C.P.J.M. Maat

F. Dekker

H. Donk

Jan Willem Huizenga

K. Maat

L.A. van Erp

Gerelateerde berichten:

[catlist currenttags=yes orderby=date]