Aswin

Aswin

Geboren: 1993
Bij de stichting sinds: 21-08-2023

Welkom Aswin: Een Gouden Pensioen


Welkom, lieve Aswin, op jouw welverdiende pensioenplekje. Na jarenlang met toewijding en vrolijkheid kinderen rondgedragen te hebben, is het nu tijd voor jou om te genieten van een leven vol rust en vrijheid.

Vanaf 2004 heb je elke dag je beste beentjes voorgezet, met trots en geduld kindjes geholpen om de kunst van het paardrijden te leren. De kinderen van toen zijn nu volwassenen, die hun eigen kinderen met een gerust hart aan jou toevertrouwen. Jouw betrouwbaarheid en vrolijke karakter hebben generaties lang een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Nu is het jouw beurt om te genieten van een welverdiend pensioen. Na al die jaren van trouwe dienst en nooit een stap verkeerd te hebben gezet, verdien je het om te ontspannen en te genieten van de mooie dagen die voor je liggen.

Je nieuwe thuis, onder de zorg van de allerliefste mensen die je een gouden stalletje hebben aangeboden, is een paradijs waar je vrijheid en comfort zult vinden. Omringd door twee nieuwe vriendinnen, met een inloopstalletje, een prachtige schaduwplek en heerlijke weides vol sappig gras, is dit de perfecte plek voor jou om te genieten van je welverdiende rust.

De geweldige afscheidsreceptie die voor jou georganiseerd werd, was een eerbetoon aan al het goede werk dat je hebt verricht. Je werd overladen met tekeningen, knuffels, cadeautjes en lekkernijen, en je voelde de liefde en dankbaarheid van iedereen om je heen.

Dankzij de gulle donateurs, Ineke en Huub, en alle lieve mensen die hebben bijgedragen, is jouw pensioenplekje mogelijk gemaakt. Hier, op deze mooie plek, begint jouw nieuwe avontuur, vol rust, vrijheid en geluk.

Welkom, lieve Aswin, op jouw gouden pensioen. Geniet met volle teugen van deze nieuwe fase in je leven, je hebt het verdiend.


Aswin, een ware legende op de manege, begint nu aan een nieuw hoofdstuk vol rust en vrijheid. Dank aan alle lieve mensen die hebben bijgedragen aan zijn welverdiende pensioen.