Odessa

Odessa

Bij de stichting sinds: 20-03-2023

Odessa: Een Welverdiend Pensioen


Op 20 maart 2023 was het een bijzondere dag voor ons bij het Manegepaardenpensioenfonds. Voor de 25e keer mochten we een van onze geliefde leermeesters verwelkomen in hun welverdiende pensioen. Deze keer was het de beurt aan de charmante pony dame genaamd Odessa.

Met haar respectabele leeftijd van 27 jaar heeft Odessa maar liefst 21 jaar lang haar waardevolle bijdrage geleverd op Manege De Hoge Devel. Gedurende al die jaren heeft ze vele harten veroverd en een speciaal plekje gekregen in de herinneringen van velen.

Het is ontroerend om te zien hoe mensen die 21 jaar geleden als kinderen hun eerste rijlessen kregen op Odessa, nu volwassen zijn en zich als dankbaarheid hebben aangemeld als donateur. Ook zij die nu zelf kinderen hebben die genieten van paardrijden, tonen hun dankbaarheid door Odessa te ondersteunen in haar pensioenjaren.

Odessa heeft altijd met liefde en toewijding haar leerlingen alles geleerd wat ze moesten weten. Nu is het tijd voor haar om te genieten van welverdiende rust, dankzij de steun van al diegenen die ze heeft geholpen en geïnspireerd.

Met een hartverwarmend afscheid, gevuld met knuffels, tekeningen en lekkernijen, stapte Odessa vol vertrouwen de trailer in, op weg naar haar nieuwe thuis. Bij aankomst begon ze direct haar nieuwe omgeving te verkennen, vol nieuwsgierigheid en enthousiasme.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat Carolien en Michael hun gouden stal hebben geopend voor Odessa. Haar warme ontvangst en de liefdevolle zorg die ze zal ontvangen, maken dit tot de perfecte plek voor haar om van haar pensioen te genieten.

Lieve Odessa, het is je van harte gegund. Geniet van je welverdiende rust en alle geluk dat op je pad komt.

Welkom bij het Manegepaardenpensioenfonds, waar we onze leermeesters eren en hen een gouden pensioen bieden.


Odessa, een trouwe leermeester op Manege De Hoge Devel, begint nu aan een nieuw hoofdstuk vol rust en geluk. Dank aan alle donateurs en aan Carolien en Michael voor het warme welkom in hun gouden stal.