Remco

Remco

Welkom Remco: Een Welverdiend Pensioen voor een Bijzondere Ruin

Geboren op 3 juni 1998

Oorsprong: Manege De Hoge Devel, Zwijndrecht

Remco’s Verhaal

Bij Manege De Hoge Devel in Zwijndrecht zijn bijzondere vriendschappen tussen paarden en pony’s geen uitzondering. Zei je Lorenzo, dan zei je Quaranta. Zei je Diana, dan zei je Hannelore. Zei je Cynthia, dan zei je Mistral. Nu voegen we een nieuw onafscheidelijk duo toe aan deze lijst: Nozem en Remco. Twee vrienden voor het leven, afkomstig van De Hoge Devel, die elkaar na jaren hard werken en spelen weer hebben gevonden.

Remco, een knappe bruine ruin, werd geboren op 3 juni 1998 en kwam in 2009 naar De Hoge Devel als manegepaard. Met zijn vriendelijke karakter en hardwerkende instelling stal hij al snel de harten van velen. Remco was een echte allrounder: hij begeleidde ponykampen, liep mee in beginnerslessen, privélessen, groepslessen, springlessen, en vond buitenritten heerlijk. Ook in de carrousel was hij een fijn paard. Op stal was hij een echte knuffelkont en deed altijd zijn uiterste best voor iedereen.

Een Welverdiend Pensioen

Na 10 jaar hard werken, werd het Remco toch allemaal wat te veel. Manege De Hoge Devel heeft hem grondig laten nakijken door de dierenarts en hem alle rust gegeven die hij nodig had. Helaas bleek de belasting te zwaar. De manege zette zich in om donateurs te vinden, zodat Remco samen met zijn vriend Nozem kon genieten van een welverdiend pensioen.

Herontmoeting met Nozem

Vanaf het eerste moment dat Remco zijn oude vriend Nozem kon verwelkomen bij de opvang, was het duidelijk dat hun vriendschap onverminderd sterk was. Nozem, die aanvankelijk wat schrikachtig en onrustig was sinds zijn aankomst, veranderde compleet bij de komst van Remco. Het was alsof Nozem tegen Remco zei: “Maatje, maak je maar niet druk, ik ken het hier allemaal al en ik zal jou wel even helpen om alles te ontdekken.” Deze twee heren gaan nu weer samen op avontuur en genieten van hun nieuwe leven.

Dank aan Onze Donateurs

Dankzij de inzet van velen, waaronder Carola Poot, kan Remco nu genieten van zijn pensioen samen met Nozem. We zijn dankbaar voor de steun die deze bijzondere vriendschap mogelijk maakt.

Lieve Remco, wij wensen jou een heerlijk pensioen samen met je grote vriend Nozem. Welkom bij de Stichting Manegepaardenpensioenfonds!

Onze Donateurs:

  • Carola Poot

Dankzij jullie steun kunnen we Remco een prachtige oude dag bieden. Bedankt aan alle donateurs voor hun onmisbare bijdrage!