Saxie

Saxie

Welkom Saxie: Een Nieuwe Start voor een Echte Merrie met Pit

Geboren: 24 april 2003

Bij de stichting sinds: 2 februari 2023

Afkomstig van: Capelse Manege

Saxie’s Verhaal

Na het ongelooflijke geluk van Navarro, die zijn pensioen verder mag genieten bij Maxime, ontstond er een leeg plekje bij ons. Dit plekje zou snel worden opgevuld, maar toen ik een berichtje kreeg van Pieta over een pittige merrie genaamd Saxie, werden alle plannen omgegooid.

Er was weinig tijd, maar Pieta ging vol energie aan de slag, vastberaden om Saxie een mooi pensioen te geven. Dankzij haar vastberadenheid kregen we binnen een paar dagen akkoord van de dierenarts en de Capelse Manege, regelde het vervoer, en verzamelde de meeste benodigde donateurs.

Een Nieuw Thuis voor Saxie

Vandaag stapte Saxie vol vertrouwen in één keer de trailer in en nieuwsgierig weer uit bij haar nieuwe thuis. Na een inspectieronde in haar nieuwe stal bleek dat ze de buitenwereld veel interessanter vond. Dus mocht ze meteen naar buiten om kennis te maken met de rest van de oudjes, die al nieuwsgierig naar de nieuwe jonge blom stonden te kijken.

Na een voorstelrondje, waarbij ze alle paarden ontmoette en zichzelf liet zien, ging Saxie tevreden eten, alle indrukken op zich inwerkend. Ze mag de komende dagen op haar gemak wennen aan haar nieuwe omgeving en vrienden, waarna ze zich bij de kudde kan voegen om de rest van haar leven zorgeloos te genieten.

Dank aan Pieta en Donateurs

Welkom lieve Saxie! En een speciale dank aan Pieta en alle lieve donateurs voor jullie vertrouwen en inzet om deze knapperd een prachtig pensioen te kunnen geven.


Onze Donateurs

  • Pieta en diverse andere donateurs

Bij de Stichting Manegepaardenpensioenfonds wensen we Saxie een prachtige oude dag toe, gevuld met liefde, rust, en veel nieuwe avonturen met haar nieuwe vrienden.