Tante O

Tante O

Tante O

Tante O: Een Eervolle Pensionering voor een Gewaardeerde Manegepony

Geboren op 1 april 1990

Afkomstig van: RSV de Hoge Devel

Lieve vrienden,

Maart 2021 zal voor velen herinnerd worden vanwege Covid, maar voor ons betekende deze maand het welverdiende pensioen van onze geliefde Tante O. Op haar 21e werd ze aangeschaft door RSV de Hoge Devel, waar ze vele jaren als trouwe manegepony heeft gewerkt. Altijd geduldig en liefdevol, bracht ze vreugde aan ontelbare kinderen en steunde ze anderen zonder aarzelen. Haar prinselijke uitstraling met die bijzondere witte wimpers maakte haar onvergetelijk.

Eind 2020 begon Tante O te laten merken dat het genoeg was geweest. Ondanks dat de manege haar eigenlijk niet kon missen, besloten we haar een welverdiend pensioen te gunnen. In deze onzekere tijd van Covid leek het vinden van steun een uitdaging, maar toen kwam Angela in beeld. Binnen een minuut was Tante O in haar hart gesloten, en na een kort gesprek was duidelijk dat zij de perfecte plek voor Tante O zou zijn na het verdrietige verlies van haar paardenmeisje Hilde.

Bij Angela vond Tante O rust en ruimte, waar ze op haar eigen tempo kon genieten van haar oude dag. Angela verzorgde haar tot in de puntjes, met liefde en aandacht voor elk detail. Elke dag was een geschenk voor Tante O, en dat was meer dan verdiend na haar jarenlange dienstbaarheid.

Afgelopen dagen heeft Tante O nog genoten van het buiten zijn, met de zon op haar bol. Gisteravond is ze rustig heengegaan, in vrede en tevredenheid. We zijn Angela enorm dankbaar voor haar liefdevolle zorg en voor de mooie herinneringen die ze Tante O heeft gegeven. We zullen haar ontzettend missen.

Tante O, bedankt voor je wijsheid en toewijding. Rust zacht, lieve vriendin.

Onze speciale dank gaat uit naar alle donateurs die hebben bijgedragen aan het welzijn van Tante O en andere oudere paarden. Dankzij jullie steun kunnen we deze prachtige dieren een mooie oude dag bieden.

Met hartelijke groet,

RSV de Hoge Devel