Tante O

Tante O

Tante O: Een Eervolle Pensionering voor een Gewaardeerde Manegepony

Geboren op 1 april 1990

Oorsprong: Rijvereniging De Hoge Devel

Lieve Tante O, wat heb je een prachtige carrière achter de rug bij Rijvereniging De Hoge Devel. Als oude, wijze leermeesteres heb je duizenden dankbare momenten gecreëerd voor de jongste beginnertjes. Je geduld en toewijding maakten je een onmisbare schat voor de manege. Hoewel ze je eigenlijk niet konden missen, hebben ze je toch je welverdiende pensioen gegund vanwege je enorme inzet.

Op 1 april vier je je 31e verjaardag op je nieuwe plek bij Stichting Manegepaardenpensioenfonds. Even leek het erop dat Covid roet in het eten zou gooien, aangezien het moeilijk was om in deze tijd donateurs te vinden. Maar dankzij een aantal gulle mensen, lieve vrienden en een verrassing van Dierenlot, is het toch gelukt om de benodigde middelen bijeen te brengen.

Tante O woont nu bij lieve vrienden van de stichting, dicht bij andere oudere paardjes. Samen met drie andere geweldige paardjes geniet ze van haar rust en wordt ze tot op het bot verwend. We hopen dat ze, als dank voor haar jarenlange inzet, nog vele jaren bij ons mag blijven.

Dankzij steeds meer mensen in onze omgeving die bereid zijn een plekje te bieden aan gepensioneerde paardjes, kunnen we nog meer oude paardjes een fijne oude dag bezorgen. We weten zeker dat ze de allerbeste verzorging krijgen.

Vandaag was de grote dag: een mooi afscheid bij De Hoge Devel en een warm welkom na een rustige reis naar haar nieuwe thuis bij Angela de Frel. Tante O mag nu even wennen aan haar nieuwe omgeving en haar nieuwe vrienden, die haar al erg leuk vonden en nieuwsgierig waren. Maar Tante O had alleen oog voor het gras, dus een kennismaking van dichtbij laat nog even op zich wachten, maar dat komt vast goed!

Onze Donateurs:

  • L. Bos
  • W.G. Bildstbeek
  • Sudmeier
  • C. Tjn-A Loi
  • Mirella en Anouk Verkaik
  • W. Spruijt

Dankzij hun steun kunnen wij Tante O een prachtig pensioen bieden. Bedankt aan alle donateurs voor hun onmisbare bijdrage!