Remember

Remember

Remember: Een Tijdloze Herinnering


Naam: Remember
Geboortedatum: 01-01-1993
Bij de Stichting sinds: 07-10-2013
Adoptieouder: Anneke Roeleveld

Op 7 oktober 2013 stapte Remember uit de trailer en vond hij zijn thuis bij ons. Hoewel het weideseizoen bijna ten einde was, kon Remember zijn benen strekken in de paddocks en al voorzichtig kennismaken met de andere oudjes. Zijn nieuwsgierigheid naar zijn nieuwe kuddegenoten was onmiskenbaar.

Niet lang na zijn komst mocht Remember ook kennismaken met Luna, een ander paard afkomstig van Manege Wittebrug. Hoewel hun eerste ontmoeting misschien wat ongemakkelijk was, hebben ze in de afgelopen vier jaar een sterke band opgebouwd. Nu zijn ze de beste maatjes, samen de wei doorkruisend en samen de koers bepalend.

Remember en Luna hebben een bijzondere relatie ontwikkeld, van kennissen die elkaar niet konden uitstaan tot onafscheidelijke vrienden die samen de wereld verkennen. Hun avonturen in de wei zijn legendarisch, en zelfs als ze zich bezighouden met wat kattenkwaad, worden ze door de andere oudjes geduldig getolereerd.

Dankzij de steun van adoptieouder Fam. Roeleveld geniet Remember van een leven vol vriendschap en avontuur. Hun vrijgevigheid maakt het mogelijk dat Remember en Luna samen herinneringen blijven maken, en dat ze altijd een plek hebben waar ze zich thuis kunnen voelen.

Remember, een tijdloze herinnering aan vriendschap en verbondenheid, die voor altijd in ons hart zal blijven bestaan.


Remember en Luna, een verhaal van vriendschap en samenhorigheid, dat blijft stralen door de jaren heen.